+31 76 - 5331331

Glasvezel Schoonhoven

In Schoonhoven zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Schoonhoven beschikt over een centrale aan de Spoorsingel. Vanaf hier vertrekken diverse ringen naar de woonwijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke voorwaarden een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Schoonhoven

In Schoonhoven zijn er een drietal bedrijventerreinen. Op vrijwel al deze bedrijventerreinen is een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor bedrijven tegen gunstige voorwaarden gebruik kunnen maken van goede breedbandvoorzieningen.

Thiendenland

Op bedrijventerrein Thiendenland is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen op dit netwerk aangesloten worden.

Zevender

Op bedrijventerrein Zevender is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Vrijwel overal op het terrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor er eenvoudig aansluitingen gerealiseerd kunnen worden en bedrijven tegen aantrekkelijke voorwaarden gebruik kunnen maken van snel internet.

Schoonhoven-Oost

Op het bedrijventerrein Schoonhoven-Oost zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk om zo te kunnen profiteren van een snelle internetverbinding.

Voordelen Zakelijk Glasvezel

Glasvezel voor bedrijven heeft veel voordelen. Naast het feit dat de upload- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn beschikt u met een bandbreedte van 1 Gb/s over een nagenoeg oneindig groeipad voor uw organisatie en kunt u uw pakket zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Alle voordelen op een rijtje:

  • Alle diensten over één verbinding: Met glasvezel kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access.
  • Verbinding delen: Door één glasvezelaansluiting te delen, kunnen de eenmalige en maandelijkse kosten gedeeld worden. Ieder bedrijf heeft op deze manier voor een laag tarief een eigen gescheiden internetaansluiting.
  • Upload gelijk aan download: Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal clouddiensten waarvan gebruik wordt gemaakt. Glasvezelverbindingen zijn altijd symmetrisch, dit houdt in dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.
  • Het snelste internet:Tijd is geld. Daarom wilt u zo efficiënt mogelijk (online) werken. Zakelijk Glasvezel i.c.m. Zakelijk Internet levert u het snelst mogelijke internet, waardoor u elke dag tijd bespaart.
  • Zeer betrouwbaar:Glasvezel is met een uptime van 99,9% zeer betrouwbaar. Door de hoge uptime bent u verzekerd van nagenoeg continue (online) bereikbaarheid.
  • Met het oog op de toekomst:Met een glasvezelverbinding bent u klaar voor interne en externe toekomstige ontwikkelingen, op het gebied van zowel bandbreedte als diensten.