Glasvezel Schoonhoven

In Schoonhoven zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Schoonhoven beschikt over een centrale aan de Spoorsingel. Vanaf hier vertrekken diverse ringen naar de woonwijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke voorwaarden een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Schoonhoven

Schoonhoven kent een drietal bedrijventerreinen. Op alle drie de bedrijventerreinen is een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor bedrijven tegen gunstige voorwaarden gebruik kunnen maken van goede breedbandvoorzieningen.

Thiendenland

Op bedrijventerrein Thiendenland is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen op dit netwerk aangesloten worden.

Zevender

Op bedrijventerrein Zevender is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Vrijwel overal op het terrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor er eenvoudig aansluitingen gerealiseerd kunnen worden en bedrijven tegen aantrekkelijke voorwaarden gebruik kunnen maken van snel internet.

Schoonhoven-Oost

Op het bedrijventerrein Schoonhoven-Oost zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk om zo te kunnen profiteren van een snelle internetverbinding.