+31 76 - 5331331

Glasvezel Schoonebeek

In Schoonebeek zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Schoonebeek beschikt over een mooie infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Schoonebeek die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Vierslagen.

Voordelen van een glasvezelverbinding

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag) kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de belangrijkste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Controleer glasvezeltarieven in Schoonebeek

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven, dus ook in Schoonebeek. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige aansluitkosten zullen zijn.