+31 76 - 5331331

Glasvezel Schoondijke

In Schoondijke zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Schoondijke beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Schoondijke die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd glasvezel in Schoondijke

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelaansluiting in Schoondijke een hoop komt kijken. Zo bestaat dit proces uit zowat 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd vertragende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VoIP bellen en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.