+31 76 - 5331331

Glasvezel Schipluiden

In Schipluiden zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Schipluiden beschikt nog niet over een eigen glasvezel ring, maar bedrijven kunnen op verzoek gewoon tegen aantrekkelijke condities worden aangesloten.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen in Schipluiden

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand en u wilt kosten besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Er zal een partij worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd om zo de privacy te waarborgen.

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee- of meer vestigingen te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van vestigingen kan op verschillende manieren. Zo kan er gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur in het datacenter.


Maasland maakt onderdeel uit van de gemeente Midden-Delfland