+31 76 - 5331331

Glasvezel Oude Meer in Schiphol-Rijk

Op Businesspark Oude Meer in Schiphol-Rijk ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen hierop worden aangesloten. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor Internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Als uw bedrijf beschikt over een glasvezelverbinding, dan beschikt u over een toekomstvast groeipad op zowel het gebied van diensten als qua capaciteit. Zo kunnen er op Zakelijk Glasvezel ontzettend hoge internetsnelheden worden behaald tot maar liefst 1.000 Mbit/s. Daarnaast is ook de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid van een glasvezelaansluiting. Samen met een up-time van 99,9% maakt dat Zakelijk Glasvezel dé ideale keuze voor uw organisatie.

  • Toekomstvast
  • Modulair en schaalbaar
  • Uiterst stabiel en betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9%

Zakelijk Glasvezel aanvragen op bedrijventerrein Oude Meer

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zal om een aantal vereiste gegevens worden gevraagd. Dit zijn voornamelijk bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag zal ook opgegeven moeten worden van welke diensten u gebruik wenst te maken en of u wilt beschikken over een managed of unmanaged glasvezelrouter. In de aanvraag kan ook de eventuele behoefte aan extra IPv4 adressen worden opgegeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.