+31 76 - 5331331

Glasvezel Schinveld

In Schinveld zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Schinveld beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Schinveld

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Er zal in de aanvraag aangegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wilt afnemen en uw keuze voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Altijd internet, altijd online

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is redundantie de uitkomst. Met een Redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.


Schinveld maakt onderdeel uit van de gemeente Beekdaelen