+31 76 - 5331331

Glasvezel Schinveld

In Schinveld (gemeente Onderbanken) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN.

Doe de Glasvezel postcodecheck

De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste capaciteit voor internet en contractduur.

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Er kan op glasvezel zeer hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. Dit wilt zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen.

Altijd internet, altijd online

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is redundantie de uitkomst. Met een Redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.