+31 76 - 5331331

Glasvezel De Breinder in Schinnen

Op het bedrijventerrein de Breinder in Schinnen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw zakelijke glasvezelverbinding verhuizen

Bij een bedrijfsverhuizing heeft u veel om rekening mee te houden. Een van de eerste zaken waaraan gedacht dient te worden is het verhuizen van uw zakelijke glasvezelaansluiting. In tegenstelling tot de aanvullende diensten die u afneemt, is een verhuizing in feite een opheffing van het abonnement op de oude bedrijfslocatie en dient u Zakelijk Glasvezel voor uw nieuwe locatie opnieuw aan te vragen. Om tijdig in te spelen op uw verhuizing raadt IP Visie aan om minimaal 4 maanden van tevoren contact op te nemen om uw verhuizing in gang te zetten. Daarnaast kunt zich het beste in een zo vroeg mogelijk stadium laten informeren naar de mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel op uw nieuwe locatie. Zo kan worden voorkomend dat kort voor dag tijdelijke en vooral kostbare oplossingen gerealiseerd dienen te worden.

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Breinder

Wanneer u met meerdere deelnemers bent gevestigd in één bedrijfspand, dan is het mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen om zo op de kosten te besparen. Wanneer een glasvezelaansluiting wordt gedeeld, dient een van de partijen/deelnemers als hoofdcontractant aangesteld te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Gebruikelijk hierbij is dat de hoofdcontractant de eenmalige aansluitkosten en de maandelijkse abonnementskosten doorrekent naar de overige partijen. Iedere partij kan bij IP Visie zijn gewenste diensten afnemen, waarvoor iedere partij individueel wordt gefactureerd. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.