+31 76 - 5331331

Glasvezel Schimmert

In Schimmert zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Schimmert die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Zakelijk Glasvezel in Schimmert aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen zult u moeten opgeven bij de aanvraag. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt inzetten. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.