+31 76 - 5331331

Glasvezel Schijndel

In Schijndel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Schijndel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor is het voor bedrijven mogelijk om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Schijndel die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Schijndel

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Schijndel. Dit proces wordt onderverdeeld in zowat 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om met Zakelijk Glasvezel op een betrouwbare en veilige manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Hierbij lopen data en telefonie gescheiden over dezelfde breedbandverbinding. IP Visie biedt een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Zo kunt u uw eigen telefooncentrale inzetten met een SIP-trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Voor bedrijven die niet in het bezit zijn van een eigen telefooncentrale, dan bestaat er de mogelijkheid om met Hosted Telefonie deze functionaliteit te huren voor een maandelijks bedrag per gebruiker.


Schijndel is onderdeel van de gemeente Meierijstad