Glasvezel Schijndel

In Schijndel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Schijndel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor is het voor bedrijven mogelijk om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Schijndel

In Schijndel ligt er een uitgebreide glasvezelinfrastructuur. Het startpunt voor deze infrastructuur is de centrale aan de Rietbeemdweg van waaruit diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen lopen. Hierdoor kunnen bedrijven bijna overal over goede breedbandvoorzieningen beschikken.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Schijndel

Schijndel heeft een aantal bedrijventerreinen. Op bijna alle terreinen is er een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden.

Duin

Bedrijventerrein Duin beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Op het terrein is het helaas niet mogelijk om glasvezelverbindingen rechtstreeks onder de weg door aan te leggen, maar doordat er diverse glasvezelkabels zijn die nog niet op een bedrijfspand zijn aangesloten kunnen nieuwe aansluitingen toch relatief gemakkelijk en tegen aantrekkelijke voorwaarden gerealiseerd worden.

Rooiseheide

Op bedrijventerrein Rooiseheide zijn ook alle benodigde voorzieningen voor glasvezel aanwezig, waardoor bedrijven gemakkelijk en eenvoudig aangesloten kunnen worden.

Molendijk

Op bedrijventerrein Molendijk ligt ook een glasvezelnetwerk. Op vrijwel het gehele terrein zijn er voor bedrijven mogelijkheden om tegen aantrekkelijke voorwaarden over een zakelijke glasvezelaansluiting te beschikken.

Overige bedrijfslocaties in Schijndel

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties in Schijndel ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die op Kerkendijk, Landingsweg en Nieuwe Molenheide gevestigd zijn kunnen ook op het glasvezelnetwerk worden aangesloten.

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om met Zakelijk Glasvezel op een betrouwbare en veilige manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Hierbij lopen data en telefonie gescheiden over dezelfde breedbandverbinding. IP Visie biedt een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Zo kunt u uw eigen telefooncentrale inzetten met een SIP-trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Voor bedrijven die niet in het bezit zijn van een eigen telefooncentrale, dan bestaat er de mogelijkheid om met Hosted Telefonie deze functionaliteit te huren voor een maandelijks bedrag per gebruiker.


Schijndel is onderdeel van de gemeente Meierijstad