Glasvezel Schijndel

In Schijndel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Schijndel beschikt over een uitstekende infrastructuur, hierdoor is het voor bedrijven mogelijk om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Schijndel

In Schijndel ligt een uitgebreide glasvezelinfrastructuur. Het startpunt is de centrale aan de Rietbeemdweg van waaruit diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen lopen.

Schijndel beschikt over diverse bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen is een glasvezelnetwerk aanwezig.

  • Duin
  • Rooiseheide
  • Molendijk

Overige bedrijfslocaties in Schijndel

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties in Schijndel ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die op Kerkendijk, Landingsweg en Nieuwe Molenheide gevestigd zijn kunnen ook op het glasvezelnetwerk worden aangesloten.

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om met Zakelijk Glasvezel op een betrouwbare en veilige manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Hierbij lopen data en telefonie gescheiden over dezelfde breedbandverbinding. IP Visie biedt een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Zo kunt u uw eigen telefooncentrale inzetten met een SIP-trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Voor bedrijven die niet in het bezit zijn van een eigen telefooncentrale, bestaat er de mogelijkheid om met Hosted Telefonie deze functionaliteit te huren voor een maandelijks bedrag per gebruiker.

Schijndel is onderdeel van de gemeente Meierijstad.