Glasvezel Schijf

In Schijf zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Schijf beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen daardoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

De voordelen van een glasvezelaansluiting maakt het voor bedrijven een interessante keuze. Op glasvezel kunnen ontzettend hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Een van de grootste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Tarieven & mogelijkheden voor Zakelijk Glasvezel in Schijf

In Schijf zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel voor iedere bedrijfslocatie uniek. De afstand tussen het bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk bepalen voor het grootste gedeelte de tarieven die gelden voor uw locatie. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker op het glasvezelnetwerk aangesloten kan worden, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Schijf.