+31 76 - 5331331

Glasvezel Spuihaven in Schiedam

Op het bedrijventerrein Spuihaven in Schiedam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer glasvezeltarieven op bedrijventerrein Spuihaven

In Spuihaven zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de tarieven op uw locatie. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige kosten lager uitvallen. Bekijk de mogelijkheden en actuele tarieven van Spuihaven in onze glasvezel postcodecheck.

Uw nevenvestigingen aan elkaar koppelen

Wanneer u beschikt over glasvezel wordt het eenvoudig om eventuele nevenvestigingen of filialen aan elkaar te koppelen. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook realiseerbaar om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.