+31 76 - 5331331

Glasvezel Schieveste in Schiedam

Op het bedrijventerrein Schieveste in Schiedam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Schieveste

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Schieveste zijn uniek per locatie. De geldende tarieven voor uw locatie worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk kan worden gekoppeld aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten voor u aantrekkelijker uitvallen. Om meer inzicht te krijgen in de actuele tarieven voor Zakelijk Glasvezel kunt u een Postcodecheck uitvoeren.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel prettiger doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.