Glasvezel Schiedam

In Schiedam zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Vanwege de gunstige ligging van Schiedam in de directe nabijheid van Rotterdam zijn de mogelijkheden voor ondernemers ongekend. Bijna overal kan gebruik gemaakt worden van breedbandige verbindingen. De verwachting is dat naast de beschikbaarheid van Zakelijk Glasvezel op korte termijn ook volop mogelijkheden voor VDSL geboden kunnen worden.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Schiedam die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Schiedam beschikt over twee KPN centrales: aan de Tuinlaan en aan de Laan van Bol'Es. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Voordelen glasvezel

Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, SDSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de up- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt binnen uw bedrijf.

  • Modulair en schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9 %

Glasvezeltarieven in Schiedam

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten.

De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.