Glasvezel Scherpenzeel

In Scherpenzeel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Scherpenzeel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Scherpenzeel

Scherpenzeel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Prinses Margrietlaan. Van hier starten diverse glasvezel verbindingen naar de wijken en bedrijvenlocaties.

Buitengebieden aansluiten op glasvezel

Scherpenzeel heft samen met andere gemeenten binnen de regio De Vallei een plan bedacht om alle buitengebieden van de regio aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. De gemeente heeft een inventarisatie gemaakt van hoeveel adressen er moeten worden aangesloten. Het Investeringsfonds CIF investeert in een glasvezel aansluiting voor maar liefst 96% van de adressen binnen de gemeente. Naar verwachting zullen in 2020 de inwoners van Scherpenzeel gebruik kunnen maken van supersnel internet.

Bedrijventerreinen in Scherpenzeel

In Scherpenzeel zijn er een tweetal bedrijventerreinen. Op deze bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

't Zwarte Land

Op bedrijventerrein 't Zwarte Land zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijventerrein 't Zwarte Land kent een goede bereikbaarheid via de N224.

Hogekamp-Oost

Op bedrijventerrein Hogekamp-Oost zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven hebben de mogelijkheid om in vrijwel iedere straat van het terrein op individuele basis een aansluiting te realiseren om zo gebruik te kunnen maken van een razendsnelle internetverbinding.

Bellen over een zakelijke glasvezelverbinding

Naast razendsnel internet, biedt een glasvezelverbinding ook de mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Over een enkele verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Wanneer u doet telefoneren via uw glasvezelverbinding, dan wordt hiervoor gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie op het IP-netwerk aan te sluiten met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.