Glasvezel Scherpenzeel

In Scherpenzeel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Scherpenzeel die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de provincie Gelderland ligt Scherpenzeel. Scherpenzeel is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente en telt ongeveer een kleine 10.000 inwoners. Het dorp is gelegen in de Gelderse Vallei en bevat diverse monumenten, waaronder de Hervormde Kerk. Scherpenzeel ligt dichtbij de grens van Utrecht en is voornamelijk bereikbaar via de provinciale wegen N224 en de N802.

Meer informatie over glasvezel in Scherpenzeel

KPN Centrale

Scherpenzeel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de KPN centrale aan de Prinses Margrietlaan. Van hier starten diverse glasvezel verbindingen naar de wijken en bedrijvenlocaties.

Buitengebieden aansluiten op glasvezel

Scherpenzeel heft samen met andere gemeenten binnen de regio De Vallei een plan bedacht om alle buitengebieden van de regio aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Al sinds februari 2016 heeft de gemeente een inventarisatie gemaakt van hoeveel adressen er moeten worden aangesloten. Het Investeringsfonds CIF investeert in een glasvezel aansluiting voor maar liefst 96% van de adressen binnen de gemeente. Naar verwachting zullen in 2020 de inwoners van Scherpenzeel gebruik kunnen maken van supersnel internet.

Postcode Scherpenzeel: 3925