Glasvezel Schellinkhout

In Schellinkhout zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Schellinkhout beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven is het hierdoor mogelijk om tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet verbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding in Schellinkhout

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Met Zakelijk Glasvezel bent u zeker van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Dubbel uitgevoerde verbinding

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is redundantie de uitkomst. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante oplossingen bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.