Glasvezel Schellinkhout

In Schellinkhout zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Schellinkhout beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven is het hierdoor mogelijk om tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet verbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Met glasvezel bent u zeker van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s. Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen, omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft.

Dubbel uitgevoerde verbinding

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is redundantie de uitkomst. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding.