+31 76 - 5331331

Glasvezel Eextahaven in Scheemda

Op het bedrijventerrein Eextahaven in Scheemda is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Eextahaven bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Wanneer u de behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen dan kunt u dit bij de aanvraag opgeven. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Met uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard opgeleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor kunnen er meerdere diensten worden afgenomen over slechts één verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan deze capaciteit tegen meerprijs worden uitgebreid naar maximaal 10 Gbit/s.