+31 76 - 5331331

Glasvezel Schagerbrug

In Schagerbrug zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Schagerbrug beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Schagerbrug die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Schagerbrug

Schagerbrug is een dorp in de gemeente Schagen. Het dorp ligt in de provincie Noord-Holland. Het dorp ligt op een fietsafstand van het centrum van Schagen en het strand. Aan de rand van het dorp aan de Schagerweg staat een kleine KPN centrale, die er voor zorgt dat vrijwel overal in Schagerbrug een goede breedband verbinding kan worden afgenomen.

Oplevering Zakelijk glasvezel in Schagerbrug

Bij een nieuwe aansluiting van Zakelijk Glasvezel bedraagt de levertijd ongeveer 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding in Schagerbrug. De oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende vertragende factoren, waardoor de levertijd kan oplopen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan vervuilde grond, bouwvak, vorst, maar ook het aanvragen van de benodigde vergunningen om überhaupt een glasvezelverbinding aan te mogen leggen in Schagerbrug.