+31 76 - 5331331

Glasvezel Witte Paal in Schagen

Op het bedrijventerrein Witte Paal in Schagen heeft KPN in 2009 een glasvezel netwerk aangelegd. Alle bedrijven die op dit bedrijventerrein zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten van een glasvezelaansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Aan een zakelijke glasvezelaansluiting zijn vele voordelen verbonden. Zo is het met Zakelijk Glasvezel mogelijk om uitermate hoge internetsnelheden te behalen van wel 1.000 Mbit/s en hoger. Daarbij is bij glasvezel uw uploadsnelheid altijd even hoog als de downloadsnelheid. Een ander voordeel van Zakelijk Glasvezel is dat het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde glasvezelverbinding. Hierdoor is het niet langer noodzakelijk om meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit zijn er nog vele andere voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Zakelijk Glasvezel delen op Witte Paal

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen om zo kosten te besparen. Hiervoor dienen wel alle partijen gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.