+31 76 - 5331331

Glasvezel Lagedijk in Schagen

Op het bedrijventerrein Lagedijk in Schagen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven aangesloten te worden op dit netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Overstappen naar Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Lagedijk

De vraag naar meer bandbreedte blijft groeien onder bedrijven. Of bedrijven nu actief zijn in de Cloud of gebruik maken van meerdere (online) diensten, steeds meer bedrijven beginnen tegen de limiet aan te lopen van hun huidige internetverbinding. Wanneer uw huidige zakelijke internetverbinding via een ADSL, VDSL of kabelverbinding loopt, dan kunt u door over te stappen naar Zakelijk Glasvezel genieten van vele voordelen ten opzichte van uw huidige verbinding.

Wanneer u wenst over te stappen op het zakelijke glasvezelnetwerk van KPN, dan bieden de consultants van IP Visie u graag een helpende hand in dit traject. Tevens kunt u zich bij onze consultants laten informeren over eventuele acties, waardoor u tegen een scherp tarief kunt beschikken over een zakelijke glasvezelverbinding. Wanneer u vragen heeft over de overstap naar Zakelijk Glasvezel van KPN, dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Glasvezelverbinding delen in Lagedijk

Indien u met meerdere deelnemers in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Beide (of meerdere) deelnemers dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een enkele deelnemer (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere deelnemers. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.