Glasvezel Schagen

In Schagen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om op een glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Schagen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Schagen

Schagen beschikt over enkele bedrijventerreinen. Op deze terreinen zijn er mogelijkheden voldoende voor bedrijven om gemakkelijk aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijk Glasvezel kan voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie worden gebruikt, mede dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen.

Collectieve beveiliging via glasvezelnetwerk

Alle bedrijventerreinen in Schagen beschikken over een intelligent camerabeveiligingssysteem. Deze geavanceerde camerabewaking is mogelijk gemaakt door de aanleg van een glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen. De grote hoeveelheid data die door deze camerasystemen worden verzonden vereist een betrouwbaarheid en snelheid wat alleen door een glasvezelverbinding wordt aangeboden. Deze camera's versturen via het glasvezelnetwerk beelden van hoge kwaliteit naar de meldkamer.

Witte Paal

Bedrijventerrein Witte Paal beschikt over een eigen glasvezelnetwerk waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een razendsnelle internetaansluiting.

Lagedijk

Op bedrijventerrein Lagedijk is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die op het terrein zijn gevestigd kunnen eenvoudig op dit netwerk worden aangesloten.

Zakelijk Glasvezel... Een toekomstvast groeipad

Een zakelijke glasvezelverbinding beschikt standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, bedrijven kunnen hierdoor meerdere diensten afnemen over dezelfde glasvezelverbinding. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kunnen wij op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit upgraden naar 10 of 100 Gbit/s.