+31 76 - 5331331

Glasvezel Schagen

In Schagen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om op een glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Schagen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Schagen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Schagen

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelaansluiting. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Schagen. Dit proces wordt onderverdeeld in ruwweg 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Zakelijk Glasvezel... Een toekomstvast groeipad

Een zakelijke glasvezelverbinding beschikt standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, bedrijven kunnen hierdoor meerdere diensten afnemen over dezelfde glasvezelverbinding. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit upgraden naar 10 Gbit/s.