Glasvezel Sauwerd

In Sauwerd zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Sauwerd beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Sauwerd

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Als u ervoor kiest om een contract af te sluiten met een langere looptijd, dan kunt u vaak profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige aansluitkosten als de maandelijkse abonnementskosten. Wanneer de initiële contractperiode is verstreken, dan is er de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Als u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven hierbij geldig.

Betrouwbaar & veilig bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding

Met een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Zowel data als telefonie worden dan gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Om via uw glasvezelverbinding te kunnen telefoneren wordt er gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Er zijn bij IP Visie een tweetal VoIP diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Als u niet beschikt over een eigen telefooncentrale maar wel van VoIP telefonie gebruik wenst te maken, dan is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.


Sauwerd maakt onderdeel uit van de gemeente Het Hogeland