+31 76 - 5331331

Glasvezel Industriekade in Sassenheim

Op het bedrijventerrein Industriekade in Sassenheim is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Industriekade

Om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren, dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting op de Industriekade komt er een hoop kijken. Zo bestaat het opleveringsproces uit circa 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die de levertijd verder kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, obstakels op de route zoals water- / snelwegen, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Met een zakelijke glasvezelverbinding wordt het eenvoudig om eventuele nevenvestigingen aan elkaar te koppelen. Zo ontstaat een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.