+31 76 - 5331331

Glasvezel Sassenheim

In Sassenheim zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Sassenheim beschikt over een uitstekende infrastructuur zowel op het gebied van koper als glasvezel. Hierdoor is het voor bedrijven mogelijk om vrijwel overal in Sassenheim tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Sassenheim

Sassenheim beschikt over één centrale aan de Slotlaan. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen door de hele gemeente naar alle wijken en bedrijvenlocaties. Sassenheim is vrijwel helemaal voorzien door Reggefiber van glasvezel. Bedrijven die zich bevinden in het aansluitgebied van Reggefiber kunnen via IP Visie een Internet only dienst afnemen met vaste externe IP adressen.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Sassenheim

Sassenheim beschikt over een drietal bedrijventerreinen. Op bijna al deze bedrijventerreinen ligt er een glasvezelnetwerk, waardoor gevestigde bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden.

Jagtlust

Op bedrijventerrein Jagtlust is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Bedrijven die op het terrein gevestigd zijn kunnen hierdoor gemakkelijk en tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten worden. Bedrijventerrein Jagtlust is het grootste bedrijventerrein van Sassenheim en kent een uitstekende bereikbaarheid dankzij de perfecte ligging langs de afrit van de A44.

Industriekade

Op bedrijventerrein Industriekade is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Op vrijwel het gehele terrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor er gemakkelijk glasvezelaansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

Zuid-Sassenheim

Op bedrijventerrein Zuid-Sassenheim kunnen bedrijven op het glasvezelnetwerk aangesloten worden om zo gebruik te kunnen maken van razendsnel internet.

Voordelen Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel voor bedrijven heeft veel voordelen. Naast het feit dat de upload- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn beschikt u met een bandbreedte van 1 Gb/s over een nagenoeg oneindig groeipad voor uw organisatie en kunt u uw pakket zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Alle voordelen op een rijtje:

  • Alle diensten over één verbinding: Met glasvezel kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access.
  • Verbinding delen: Door één glasvezelaansluiting te delen, kunnen de eenmalige en maandelijkse kosten gedeeld worden. Ieder bedrijf heeft op deze manier voor een laag tarief een eigen gescheiden internetaansluiting.
  • Upload gelijk aan download: Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal clouddiensten waarvan gebruik wordt gemaakt. Glasvezelverbindingen zijn altijd symmetrisch, dit houdt in dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.
  • Het snelste internet: Tijd is geld. Daarom wilt u zo efficint mogelijk (online) werken. Zakelijk Glasvezel i.c.m. Zakelijk Internet levert u het snelst mogelijke internet, waardoor u elke dag tijd bespaart.
  • Zeer betrouwbaar: Glasvezel is met een uptime van 99,9% zeer betrouwbaar. Door de hoge uptime bent u verzekerd van nagenoeg continue (online) bereikbaarheid.
  • Met het oog op de toekomst: Met een glasvezelverbinding bent u klaar voor interne en externe toekomstige ontwikkelingen, op het gebied van zowel bandbreedte als diensten.


Sassenheim maakt onderdeel uit van de gemeente Teylingen