+31 76 - 5331331

Glasvezel De Sasse Poort in Sas van Gent

Op bedrijventerrein de Sasse Poort in Sas van Gent is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelaansluiting kent vele voordelen. Wanneer u bent aangesloten op een glasvezelnetwerk, dan bent u verzekerd van een razendsnelle internetverbinding, met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s. Daarbij geldt dat de uploadsnelheid altijd even hoog zal zijn als de downloadsnelheid. De modulaire en schaalbare opbouw van Zakelijk Glasvezel maakt het mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Dit alles in combinatie met een hoge up-time zorgt ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitstekend geschikt is binnen uw organisatie.

Zakelijk Glasvezel delen op de Sasse Poort

Bent u met meerdere partijen gevestigd in hetzelfde bedrijfspand en wilt u kosten besparen? Dan is er de mogelijkheid om een glasvezelaansluiting te delen. Bij het delen van een glasvezelaansluiting zal een van de deelnemende partijen worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens bij IP Visie een eigen selectie van diensten afnemen waarbij iedere partij individueel wordt gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd. Dit betekent dat andere partijen dus geen toegang hebben tot uw dienstenpakket.