Glasvezel Sas van Gent

In Sas van Gent zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Sas van Gent beschikt over een goede infrastructuur, met als middelpunt de centrale aan de Prinsenkade. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels naar de wijken, bedrijvenlocaties en omliggende kernen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein de Sasse Poort

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Sas van Gent, die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Sasse Poort.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad kunt u geheel naar eigen wens verschillende aanvullende diensten en services stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering.

Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is er de mogelijkheid om verschillende diensten af te nemen over dezelfde verbinding.

Wanneer 1 Gbit/s aan capaciteit onvoldoende is voor uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar 10 of 100 Gbit/s.

Glasvezel in Sas van Gent aanvragen

Bij de aanvraag van een zakelijk glasvezel verbinding met internet zijn er een aantal gegevens van u vereist. Verder zult u ook de aanvullende diensten die u over de verbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter in de aanvraag moeten opgeven. Er is ook de mogelijkheid om extra (vaste) IP-adressen aan te vragen.