+31 76 - 5331331

Glasvezel Sas van Gent

In Sas van Gent zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Sas van Gent beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, met als middelpunt de KPN centrale aan de Prinsenkade. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels naar de wijken, bedrijvenlocaties en omliggende kernen. Dit zorgt er voor dat ondernemers vrijwel overal de beschikking hebben over goede breedband voorzieningen. De kosten van een glasvezel-aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Sas van Gent die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad kunt u geheel naar eigen wens verschillende aanvullende diensten en services stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is er de mogelijkheid om verschillende diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer 1 Gbit/s aan capaciteit onvoldoende is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel in Sas van Gent aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder zult u ook de aanvullende diensten die u over de verbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter in de aanvraag moeten opgeven. Er is ook de mogelijkheid om extra (vaste) IP-adressen aan te vragen. Om de aanvraagprocedure van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.


Sas van Gentonderdeel van de gemeente Terneuzen