+31 76 - 5331331

Glasvezel 's-Heerenhoek

In s-Heerenhoek (gemeente Borsele) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN.

Doe de Glasvezel postcodecheck

De kosten voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in 's-Heerenhoek

In 's-Heerenhoek zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. De geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige kosten zullen zijn. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in 's-Heerenhoek? Doe de postcodecheck voor uitsluitsel.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in 's-Heerenhoek

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelverbinding een levertijd van 3 tot 4 maanden. In 's-Heerenhoek komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. Zo bestaat dit proces uit zowat 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd vertragende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.