Glasvezel Immenhorst in 's-Heerenberg

Op bedrijventerrein de Immenhorst in 's-Heerenberg is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Immenhorst bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal gegevens van u nodig waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag dient u ook op te geven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Eventuele extra (vaste) IP-adressen kunnen ook in de aanvraag worden opgegeven. Zakelijk Glasvezel kan worden aangevraagd bij een van onze consultants.

Bellen via Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om op een betrouwbare en veilige manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie lopen hierbij gescheiden over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Zo is het mogelijk om uw huidige telefooncentrale te voorzien van een SIP Trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is het ook mogelijk om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.