+31 76 - 5331331

Glasvezel 't Goor in 's-Heerenberg

Op het bedrijventerrein 't Goor in 's-Heerenberg is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur. Dit aanbod geldt voor 't Goor I en 't Goor II.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in 't Goor

Op bedrijventerrein 't Goor zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de glasvezeltarieven op uw locatie. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Bekijk de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in 't Goor aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Wanneer u beschikt over glasvezel wordt het eenvoudig om eventuele nevenvestigingen of filialen te koppelen. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de Cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.