+31 76 - 5331331

Glasvezel Euregionaal Bedrijventerrein in 's-Heerenberg

Op het Euregionaal Bedrijventerrein in 's-Heerenberg is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden op Euregionaal Bedrijventerrein

In Euregionaal Bedrijventerrein zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de aansluitkosten lager zijn. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden op Euregionaal Bedrijventerrein, dient u een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Zakelijk Glasvezel op het Euregionaal Bedrijventerrein aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal bedrijfs- en locatiegegevens vragen. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wilt. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Zakelijk Glasvezel kunt u bestellen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.