+31 76 - 5331331

Glasvezel EBT in 's-Heerenberg

Op het bedrijventerrein EBT in 's-Heerenberg ligt een glasvezel netwerk. In alle straten van het terrein wordt Zakelijk Glasvezel tegen standaard tarieven geleverd. De eenmalige- en maandelijkse kosten zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op EBT

Op bedrijventerrein EBT zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek per bedrijfslocatie. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw pand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden kunt u een Glasvezel Postcodecheck uitvoeren.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op bedrijventerrein EBT

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan dient u er rekening mee te houden dat er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u zijn vereist. Verder dient in de aanvraag opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.