Glasvezel 's-Heerenberg

In 's-Heerenberg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. 's-Heerenberg beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in 's-Heerenberg

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in 's-Heerenberg, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • 't Goor
  • Immenhorst
  • EBT

Overige bedrijfslocaties in 's-Heerenberg

Naast de bovenstaande bedrijventerreinen zijn er nog diverse andere bedrijfslocaties in 's-Heerenberg waar bedrijven ook op het glasvezelnetwerk kunnen worden aangesloten. Bedrijven die op Euregionaal Bedrijventerrein of DockNLD zijn gevestigd kunnen ook beschikken over een razendsnelle internetaansluiting.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in 's-Heerenberg

In 's-Heerenberg geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de bijbehorende tarieven uniek zijn per locatie. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Bekijk de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in 's-Heerenberg aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck.


's-Heerenberg is onderdeel van de gemeente Montferland