+31 76 - 5331331

Glasvezel 's-Heerenberg

In 's-Heerenberg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting hangen af van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in 's-Heerenberg die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in 's-Heerenberg

In 's-Heerenberg geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de bijbehorende tarieven uniek zijn per locatie. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Bekijk de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in 's-Heerenberg aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck.

Levertijd glasvezel in 's-Heerenberg

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelaansluiting. Dit omdat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in 's-Heerenberg. De oplevering is opgedeeld in ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd remmende factoren. Denk aan zaken als vakanties, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.