Glasvezel 's-Heerenberg

In 's-Heerenberg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. 's-Heerenberg beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in 's-Heerenberg

's-Heerenberg beschikt over een uitgebreide glasvezelinfrastructuur. Het glasvezelnetwerk van 's-Heerenberg is aangelegd in opdracht van Reggefiber. Vanaf de centrale aan de Ulenpasweg vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken- en bedrijventerreinen. Hierdoor zijn er voor bedrijven tal van mogelijkheden om over goede breedbandvoorzieningen te beschikken.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in 's-Heerenberg

's-Heerenberg beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op de meeste terreinen ligt een glasvezelnetwerk, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een razendsnelle internetverbinding.

't Goor

Op bedrijventerrein 't Goor ligt een glasvezelnetwerk dat in 2012 is gerealiseerd. In alle straten van het terrein zijn er voor bedrijven mogelijkheden om tegen aantrekkelijke voorwaarden op het glasvezelnetwerk te worden aangesloten.

Immenhorst

Op bedrijventerrein Immenhorst ligt ook een glasvezelnetwerk. Op het gehele terrein zijn de benodigde glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor nieuwe aansluitingen gemakkelijk gerealiseerd kunnen worden.

EBT

Op bedrijventerrein EBT ligt eveneens een volledig dekkend glasvezelnetwerk. Overal op het terrein zijn er voor bedrijven mogelijkheden om tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten te worden.

Overige bedrijfslocaties in 's-Heerenberg

Naast de bovenstaande bedrijventerreinen zijn er nog diverse andere bedrijfslocaties in 's-Heerenberg waar bedrijven ook op het glasvezelnetwerk kunnen worden aangesloten. Bedrijven die op Euregionaal Bedrijventerrein of DockNLD zijn gevestigd kunnen ook beschikken over een razendsnelle internetaansluiting.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in 's-Heerenberg

In 's-Heerenberg geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de bijbehorende tarieven uniek zijn per locatie. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Bekijk de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in 's-Heerenberg aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck.


's-Heerenberg is onderdeel van de gemeente Montferland