+31 76 - 5331331

Glasvezel Korenhalm in 's-Gravenpolder

Op het bedrijventerrein Korenhalm in 's-Gravenpolder is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag) kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit zijn er aan Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen verbonden.

  • Toekomstvast
  • Upload gelijk aan downloadsnelheid
  • Modulair en schaalbaar
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9%

Bestellen van Zakelijk glasvezel

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal bedrijfsgegevens zijn er nog een aantal andere zaken die wij van u dienen te ontvangen. U zult een keuze moeten maken uit aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding. Daarnaast zal er ook naar uw voorkeur voor een managed of unmanaged router worden gevraagd. Wanneer u extra vaste IP-addressen wenst af te nemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Om uw bestelling voor een zakelijke glasvezelverbinding te plaatsen kunt u contact met een van onze consultants opnemen.