+31 76 - 5331331

Glasvezel Mijlpolder in 's-Gravendeel

Op het bedrijventerrein Mijlpolder in 's-Gravendeel ligt een glasvezel netwerk. Op dit netwerk kunnen bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd tegen standaard tarieven worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Mijlpolder delen

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op de kosten. Hiervoor is het echter wel vereist dat alle deelnemende partij zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant en de verantwoordelijkheid dragen voor de glasvezel access. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de gemoeide kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd om de privacy te waarborgen.

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Mijlpolder aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag dient u op te geven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden opgegeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.