+31 76 - 5331331

Glasvezel Dordtse Kil in 's-Gravendeel

Op bedrijventerrein Dordtse Kil in 's-Gravendeel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst kunnen er meerdere aanvullende diensten worden geleverd over de glasvezelverbinding. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel aanvullende diensten er kunnen worden afgenomen. U kunt net zolang diensten stapelen of aanpassen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding is bereikt.

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Dordtse Kil bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel dient u er rekening mee te houden dat er een aantal zaken om de hoek komen kijken. Naast de vereiste bedrijfs- en locatiegegevens dient u in de aanvraag op te geven welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u de keuze uit een managed of unmanaged variant. Wenst u Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie te realiseren? Neem dan contact op met een van onze consultants.