+31 76 - 5331331

Glasvezel 's-Gravendeel

In 's-Gravendeel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. 's-Gravendeel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in 's-Gravendeel die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, het is hierdoor mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u uitbreiden naar maximaal 10 Gbit/s.

Deel uw glasvezelverbinding in 's-Gravendeel

Er is de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen die in hetzelfde bedrijfspand zijn gevestigd om kosten te besparen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Vervolgens heeft iedere partij de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd om zo de privacy te kunnen blijven waarborgen.


's-Gravendeel maakt onderdeel uit van de gemeente Hoeksche Waard