Glasvezel 's-Gravendeel

In 's-Gravendeel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. 's-Gravendeel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in 's-Gravendeel

's-Gravendeel beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Mijlpolder

Op bedrijventerrein Mijlpolder ligt een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk te worden aangesloten.

Overige bedrijfslocaties in 's-Gravendeel

Naast de bovenstaande bedrijventerreinen zijn er op andere bedrijfslocaties in 's-Gravendeel ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die gevestigd zijn op Klein Koninkrijk en Strijenseweg kunnen ook op het glasvezelnetwerk worden aangesloten.

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, het is hierdoor mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u uitbreiden naar maximaal 10 Gbit/s.


's-Gravendeel maakt onderdeel uit van de gemeente Hoeksche Waard