+31 76 - 5331331

Glasvezel De Boomgaard in 's-Graveland

Op bedrijventerrein De Boomgaard in 's-Graveland is het mogelijk voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op de Boomgaard

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan dient er een partij te worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, dit betekent dat andere partijen dus geen toengang hebben tot uw dienstenpakket.

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Bellen over Zakelijk Glasvezel biedt een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer via uw zakelijke glasvezelverbinding af te handelen. Zowel data als telefonie worden hierbij gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Zo is het mogelijk om uw huidige telefooncentrale met een SIP Trunk aan te sluiten op het IP-netwerk om zo gebruik te kunnen maken van VoIP. Wanneer u niet in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan is er ook de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.