+31 76 - 5331331

Glasvezel 's-Graveland

In 's-Graveland zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. 's-Graveland beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in 's-Graveland die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding beschikt standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit toekomstvaste groeipad kunt u verschillende diensten en services stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel in 's-Graveland bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Er zijn een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Daarnaast moet in de aanvraag worden opgegeven welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel kunt u contact opnemen met een van onze consultants.


's-Graveland maakt onderdeel uit van de gemeente Wijdemeren