+31 76 - 5331331

Glasvezel De Pothof in Rozenburg

Op bedrijventerrein de Pothof in Rozenburg is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

IP Bellen via uw glasvezelverbinding

Via uw zakelijke glasvezelverbinding is er de mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. De data en telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. U heeft hiervoor de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Uw huidige telefooncentrale kan worden voorzien van een SIP Trunk om zo gebruik te kunnen maken van VoIP-telefonie. Heeft u geen eigen telefooncentrale, dan is er ook de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Glasvezelcontract afsluiten op de Pothof

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. U kunt een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract afsluiten. Bij het afsluiten van een contract met een langere looptijd kunt u vaak profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is afgelopen, dan kunt u het contract verlengen voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wilt u geen verlengingscontract tekenen? Dan is de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven hierbij geldig.