+31 76 - 5331331

Glasvezel Rozenburg

In Rozenburg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Rozenburg beschikt over een eigen centrale aan de Oranjelaan in het centrum. Deze centrale speelt een belangrijke rol, niet alleen voor Rozenburg, maar voor de hele Europoort. Van hier vertrekken diverse glasvezel kabels naar de wijken, bedrijvenlocaties en havens.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Rozenburg die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Pothof.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met de standaarddienst Zakelijk Internet. Het is helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen zonder Zakelijk Internet. Gelukkig zijn er naast deze standaarddienst vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. U kunt hierbij denken aan diensten als VoIP, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Zekerheid op de uptime van uw verbinding

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan biedt redundantie een uitkomst. Met een glasvezelverbinding die redundant is uitgevoerd heeft u de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online is. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende internetproviers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk.