+31 76 - 5331331

Glasvezel Waalhaven Zuid in Rotterdam

Op het bedrijventerrein Waalhaven-Zuid in Rotterdam ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten. De kosten van een glasvezelaansluiting hier zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel op Waalhaven-Zuid

Bij de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting op Waalhaven-Zuid komt er een hoop kijken. Zo bestaat dit proces uit wel 20 deelprocessen met verscheidene vertragende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen aangevraagd te worden, maar ook zaken als vorst, tekort aan capaciteit spelen allemaal een vertragende rol in het opleveringsproces.

Glasvezel in Waalhaven Zuid aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. Ook zult u de aanvullende diensten die u op uw verbinding wilt afnemen moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen moet u opgeven bij de aanvraag. Er wordt u ook gevraagd naar uw wensen voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Zakelijk Glasvezel kunt u bestellen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.