+31 76 - 5331331

Glasvezel Waalhaven in Rotterdam

Op het bedrijventerrein Waalhaven in Rotterdam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op Waalhaven

Het is mogelijk om een zakelijke glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Een vereiste hiervoor is dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Wanneer een glasvezelverbinding gedeeld wordt, dan zal een van de partijen worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdconractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, zodat de privacy kan worden gegarandeerd.

VoIP bellen over uw glasvezelverbinding

Via een zakelijk glasvezelverbinding kunt u op een betrouwbare en veilige manier telefoneren. Hierbij lopen data en telefonie gescheiden over dezelfde verbinding. Er kan gekozen worden uit een tweetal VoIP oplossingen (Voice over IP). Heeft u een telefooncentrale en wenst u gebruik te maken van de voordelen van VoIP telefonie, dan kunt u gebruik maken van SIP Trunk. Heeft u geen telefooncentrale en wenst u toch gebruik te willen maken van een telefooncentrale? Dan kunt u met Hosted Telefonie deze functionaliteit huren.