+31 76 - 5331331

Glasvezel Vondelingenplaat in Rotterdam

In het industriegebied Vondelingenplaat in Rotterdam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Vondelingenplaat

In Vondelingenplaat geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de bijbehorende tarieven uniek zijn per locatie. De geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. De aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Vondelingenplaat is het noodzakelijk om een Postcodecheck uit te voeren.

Levertijd in Vondelingenplaat

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Vondelingenplaat. Zo bestaat dit proces uit ruwweg 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.