+31 76 - 5331331

Glasvezel Tradepark Matlinge in Rotterdam

Op het Tradepark Matlinge in Rotterdam ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van het Tradepark zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven aangesloten te worden op dit netwerk. De maandelijkse kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Tradepark Matlinge

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. De reden voor deze doorlooptijd is dat er nogal wat komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op Tradepark Matlinge. Het opleveringsproces is onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Bandbreedte en Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan geheel naar eigen inzicht worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde glasvezel access. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan IP Visie deze capaciteit tegen een meerprijs voor u verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.