+31 76 - 5331331

Glasvezel Spaanse Polder in Rotterdam

Op het bedrijventerrein Spaanse Polder in Rotterdam ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen tegen aantrekkelijke tarieven worden aangesloten op dit netwerk.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel Spaanse Polder

In 2008 is door vraagbundeling een fijnmazig netwerk aangelegd, omdat voldoende bedrijven hadden ingetekend voor een aansluiting. Alle bedrijven die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Spaanse Polder kunnen tegen dezelfde tarieven worden aangesloten. De maandelijkse abonnementskosten zijn afhankelijk van de gewenste internet snelheid, de overboeking van de lijn en de gewenste contractduur.

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigngen aan elkaar te koppelen. Wanneer u twee of meer vestigingen aan elkaar doet koppelen, dan wordt er één centrale netwerkinfrastructuur gecreëerd die vele voordelen te bieden heeft. Uw bedrijfsvestigingen kunnen op verschillende manieren aan elkaar worden gekoppeld. Zo kan er voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Daarnaast kunnen bedrijfsvestigingen ook aan elkaar worden gekoppeld met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw severs en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze wijze een stuk prettiger doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op Spaanse Polder

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen nodig heeft dan kunt dit ook bij de aanvraag opgeven. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.