Glasvezel Spaanse Polder in Rotterdam

Op het bedrijventerrein Spaanse Polder in Rotterdam ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen tegen aantrekkelijke tarieven worden aangesloten op dit netwerk.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het bedrijventerrein Spaanse Polder is naast een bedrijventerrein ook een polder in Rotterdam en voor een klein gedeelte ook in de gemeente Schiedam. In het verleden was dit bedrijventerrein vooral georiënteerd op de Haven van Rotterdam, wat tegenwoordig nog te zien is aan de 5 insteekhavens op het bedrijventerrein. Spaanse Polder is met name ontsloten via diverse waterwegen als via de autosnelwegen A13 en de A20. Maar ook het Centraal Station van Rotterdam en de luchthaven zijn vanaf dit bedrijventerrein uitstekend bereikbaar. Op dit terrein zijn maar liefst 700 bedrijven gevestigd en beschikt het terrein over een oppervlakte van maar liefst 190 hectare!

Glasvezel Spaanse Polder

In 2008 is door vraagbundeling een fijnmazig netwerk aangelegd, omdat voldoende bedrijven hadden ingetekend voor een aansluiting. Alle bedrijven die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Spaanse Polder kunnen tegen dezelfde tarieven worden aangesloten. De maandelijkse abonnementskosten zijn afhankelijk van de gewenste internet snelheid, de overboeking van de lijn en de gewenste contractduur.