+31 76 - 5331331

Glasvezel Schiebroek in Rotterdam

Op het bedrijventerrein Schiebroek in Rotterdam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel op Schiebroek

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel een drietal contractermijnen. Er is de mogelijkheid om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract afsluit met een langere looptijd, dan kunt u vaak profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is verlopen, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u geen verlengingscontract doet tekenen, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die in het oorspronkelijke contract zijn afgesproken blijven dan geldig.

Voordelen Zakelijk Glasvezel op Schiebroek

Aan een zakelijke glasvezelverbinding zijn vele voordelen verbonden. Wanneer u op een glasvezelnetwerk bent aangesloten, dan beschikt u over een toekomstvast groeipad op het gebied van capaciteit als diensten. Met internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s is Zakelijk Glasvezel vele malen sneller dan een ADSL, VDSL of kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch van aard, dit betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog zal zijn als de downloadsnelheid. Zakelijk Glasvezel is daarnaast modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor kunt over slechts één verbinding meerdere diensten afnemen. Naast dit zijn er nog vele andere voordelen verbonden.