+31 76 - 5331331

Glasvezel Schaardijk in Rotterdam

Op het bedrijventerrein Schaardijk in Rotterdam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Schaardijk

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Hiervoor dienen beide (of meerdere) partijen gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Een enkele partij (vaak de verhuurder van het pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige deelnemers. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.

VoIP telefonie en glasvezel

Bellen over een zakelijke glasvezelverbinding is een betrouwbare en veilige manier om uw telefoonverkeer af te handelen via uw glasvezelverbinding. Over deze verbinding wordt data en telefonie gescheiden getransporteerd. Er zijn een tweetal VoIP oplossingen (Voice over IP) waar u uit kunt kiezen. Uw huidige telefooncentrale kan ingezet worden met SIP Trunk waardoor u gebruik kunt maken van de voordelen van IP. Daarnaast is de mogelijkheid om de functionaliteit van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie