+31 76 - 5331331

Glasvezel Rotterdam Airport Business Center in Rotterdam

Op het Rotterdam Airport Business Center in Rotterdam ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het bedrijvencentrum zijn gelegen kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten voor een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder deze standaarddienst is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig zijn er naast Zakelijk Internet nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezel access. Deze bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op Rotterdam Airport Business Center

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. In de aanvraag dient opgegeven te worden welke aanvullende diensten er over de verbinding geleverd moeten worden en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook middels de aanvraag worden aangevraagd. Om de aanvraagprocedure van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.