+31 76 - 5331331

Glasvezel Prins Alexander in Rotterdam

Op het bedrijventerrein Prins Alexander in Rotterdam ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen hierop worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Extra zekerheid voor uw verbinding

Is het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang dat u altijd in verbinding staat met het internet? Dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een uitkomst. Met een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding heeft u zekerheid over de uptime. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Zo kan met een dubbele verbinding van verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch gescheiden netwerk al redundantie worden bereikt. Heeft u behoefte aan advies voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. De adviseurs van IP Visie kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke vorm(en) het beste passen bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Prins Alexander

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding een hoop komt kijken. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen die worden verdeeld over meerdere partijen die allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast zijn er ook een aantal vertragende factoren die een oplevering kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan factoren als de bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, vorst, tekort aan capaciteit in de grond, obstakels op de route zoals snel-/spoorwegen en meer...