+31 76 - 5331331

Glasvezel PlesmanPlein in Rotterdam

Op het bedrijvencentrum Plesmanplein in Rotterdam ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van het bedrijvencentrum zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op Plesmanplein

Het is mogelijk om een zakelijke glasvezelaansluiting te delen om zo te besparen op de kosten. Het is hierbij echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en ook voor het betalen van de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat een deel van deze kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Aanvullende diensten kunnen rechtstreeks worden afgenomen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn ook afgeschermd van de overige partijen.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelaansluiting kent vele voordelen. Met Zakelijk Glasvezel kunnen internetsnelheden van wel 1.000 Mbit/s en hoger worden behaald. Daarbij zijn de uploadsnelheid en de downloadsnelheid gelijk aan elkaar. Tevens is het ook mogelijk, dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen, om meerdere diensten af te nemen over slechts een verbinding. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog vele andere voordelen.