+31 76 - 5331331

Glasvezel Ommoord in Rotterdam

Op het bedrijventerrein Ommoord in Rotterdam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding kent standaard een capaciteit van 1 Gbit/s. U heeft de mogelijkheid om op dit groeipad aanvullende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. De opbouw van Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar, u heeft hierdoor de mogelijkheid om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan deze capaciteit op aanvraag en tegen een meerprijs worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op Ommoord

Iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Ommoord kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Met behulp van onze Postcodecheck kunt u snel inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.